reacties
ZOMAAR ZOMER
Rob
12 augustus 2012

"Inmiddels is het zomaar zomer geworden, is de verbouwing van de praktijk al weer enkele maanden achter de rug en ben ik begonnen wat actiever bekendheid te geven aan mijn praktijk. Stukje in de lokale krant, interviewtje op de lokale radio en een pagina in SLIMM-Gezond, een informatief promotietijdschrift voor zowel reguliere als alternatieve gezondheidszorgers.
Ook zijn de eerste cliënten al volop bezig, sommige zelfs al weer vertrokken. Altijd weer mooi om te zien hoe dat gaat: Mensen die met een probleem naar me toe komen en na één of enkele sessies 'als een ander mens' de deur weer uit gaan. Er vinden soms hele transformaties plaats. Het kan zelfs zo zijn dat de concrete problemen door de sessies niet eens veranderd zijn, maar dat de beleving daarvan door de cliënt zó totaal anders is geworden, dat die er vanaf nu 'fluitend' mee kan omgaan. Het is dan net, of het bij die cliënt zomaar zomer is geworden, en bij mij wordt het dan ook 'zomaar zomer' ..."

VIER JAAR LATER ...
Rob
28 augustus 2016

"Stoer hoor, de Krieger, zo'n Weblog-icoontje op je website!! Maar dan moet je die wel bijhouden en er af en toe wat nieuws op zetten, anders geloven je lezers er niet meer in.
Tja, ik geef toe dat ik het er vier jaar bij heb laten zitten. Dat kwam ook doordat ik geen idee had hoe ik zelf die site -die ik zelf had ontworpen en vervolgens had láten maken- kon bijhouden. De laatste gaten in mijn kennis daarover die nog gevuld moesten worden, zijn gisteren gevuld. Nu kan ik het zèlf. En dat voelt goed.

Nu ga ik hier niet even een blogje voltikken over de afgelopen vier jaar, maar wat ik wel kwijt wil is dit: Met veel studie en moeite is het gelukt om in het afgelopen jaar aan de nieuwe eisen van Minister Schippers en de zorgverzekeraars te voldoen inzake mijn medische en psychosociale basiskennis.
Die hàd ik allang, maar nu moest het opnieuw, volgens nieuwe richtlijnen. Driekwart jaar later en 2000 euro armer is het zover en kan ik weer garanderen dat de zorgverzekeraars mijn behandelingen aan u zullen vergoeden (voor de helft, als dat in uw aanvullend pakket zit). Goed nieuws dus!

En nu ik zelf mijn site kan bijhouden, zal ik hier ook vaker wat schrijven. Ik beloof dat dat geen vier jaar gaat duren ..."