U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Uw privacybescherming volgens de AVG is gewaarborgd.

Gepost 2018/06/10

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg de AVG, moet elk bedrijf voldoen aan een aantal verplichtingen om de privacy van hun klanten, cliënten of patiënten te waarborgen. Dat was al langer zo, sinds 2016, maar de richtlijnen zijn nu aangescherpt en in Europees verband gelijk getrokken. En sinds 25 mei 2018 is ook de handhaving van deze regels door de Autoriteit Persoonsgegevens formeel van start gegaan.

Voor veel bedrijven betekent dit een boel extra administratie, vooral als ze hun gegevens op grote schaal delen met andere partijen die er iets aan toe- of afdoen. Voor een eenmanspraktijk als 1Geheel die ook volledig zelf de eigen administratie doet, valt dat allemaal reuze mee.

Op deze site heb ik een pagina toegevoegd met de privacy-verklaring die ik met mijn cliënten ga delen. Dat is eigenlijk de grootste verandering. Voor jou is belangrijk te weten dat je niet alleen zèlf, maar dat ook al jouw gegevens in goede handen zijn.