U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Website 1Geheel is vernieuwd!

Gepost 2018/02/19

Sinds 2012 was er aan de website van 1Geheel niet veel meer veranderd. Het was een statische HTML-website en die kon ik zelf niet onderhouden. Omdat er nu een aantal wijzigingen en aanvullingen moesten worden doorgevoerd, onder meer om te voldoen aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), heb ik besloten de site opnieuw te bouwen, en nu zo dat ik hem zelf kan onderhouden. 

Mijn provider, Hosting2Go, biedt daarvoor SiteBuilder Plus aan, een Content Management System (CMS) met allerlei nuttige mogelijkheden en 'widgets'. Ik hoop dat je de site mooi, duidelijk en overzichtelijk vindt. Maar als je er nog wensen of suggesties bij hebt, laat me dat dan gerust weten. Als het me past en het is technisch mogelijk, neem ik aanbevelingen graag over. Mail ze me naar info@1Geheel.nl