U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Doorverwijzing

Praktijk 1Geheel wil graag met de reguliere zorg samenwerken. Ongetwijfeld heeft u patiënten met klachten die een psychosomatische component hebben, of mogelijk gebaseerd zijn op trauma's, angsten, fobieën of belemmerende overtuigingen, neemt U dan gerust contact met mij op om de situatie door te spreken en te zien of verwijzing naar mij U zinvol lijkt.

Kijk ook eens op de pagina's "Waarvoor ga je naar mij toe?" en "Wat vind je bij 1Geheel?" en de uitleg op de pagina's daaronder.

Binnen de hypnotherapie valt een breed scala aan methoden en technieken, waaronder regressie- en reïncarnatietherapie, innerlijk kindwerk, systemisch werk, voice dialogue, energetisch lichaamswerk, ademwerk, en nog veel meer. Vraag gerust naar wat er kan.

Ik ben te allen tijde bereid om u individueel, maar eventueel ook in een groep van uw collega's, te komen uitleggen wat ik doe, hoe ik werk en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn.