U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                

Ziektekostenverzekeraars

Verreweg de meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de hypnotherapie- en EMDR-sessies van de aangesloten leden gedeeltelijk (meestal 50%) als je hiervoor aanvullend verzekerd bent. Voor coaching en mindfulness verschilt dit sterk per verzekeraar. Informeer hiernaar aan het begin van de behandeling om er zeker van te zijn dat je beschikt over voldoende dekking (en op welk niveau). Controleer ook of ik als dienstverlener vermeld sta bij jouw verzekeraar. Kijk hiervoor op Zorgwijzer.nl :

Ga direct naar de vergoedingen voor hypnotherapie per zorgverzekeraar.

Het controleren van de dekking bij je verzekeraar is jouw eigen verantwoordelijkheid. Ik raad je aan om de specifieke bepalingen van je ziektekostenverzekering zorgvuldig te onderzoeken. Verzekeraars kunnen in sommige gevallen dekking afwijzen als je niet aan specifieke voorwaarden voldoet (bijvoorbeeld verwijzing door je huisarts). Zorg dat je eventuele speciale voorwaarden achterhaalt en stel mij hiervan op de hoogte.

Het is belangrijk dat je bij elke afspraak de klantcode doorgeeft die je bij je verzekeraar hebt. Als je van verzekeringsmaatschappij wisselt -gebeurt tegenwoordig nogal eens- of je wijzigt je adres, telefoonnummer, enzovoorts, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op, zodat ik de noodzakelijke wijzigingen in je dossier kan doorvoeren.

 

Accreditaties

Ik ben aangesloten bij de NBVH, de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten, lidnr. 16037
en opgenomen in het RBCZ, het Register Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg, reg.nr. 911846R,
waardoor ik ook val onder de TCZ, de Tuchtcommissie Complementaire Zorg
Verder is Praktijk 1Geheel aangesloten bij de geschillencommissie SCAG, reg.nr. 13217
Ik ben lid van de NVNLP, de Nederlandse Vereniging voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. lidnr. 3160.
Ik ben EMDR-Practitioner i.o., bezig te certificeren als EMDR Master Practitioner om mij vervolgens als EMDR-Therapeut  aan te sluiten bij de Samenwerkende EMDR-therapeuten Nederland

Praktijk 1Geheel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, verder staat Praktijk 1Geheel bij VEKTIS ingeschreven onder AGB-code 90-56136, en ikzelf als zorgverlener met AGB-code 90-047553