U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Maak een afspraak.

Ik zie mijn cliënten altijd op afspraak. Bel me daarvoor op 06 - 112 885 99, of mail me via het contactformulier hiernaast. Eventueel kun je hier al kort je probleem of klacht weergeven, of dat het om coaching of mindfulness gaat.

Je kunt mij in principe zeven dagen per week tussen 08:ºº en 21:ºº uur bellen, en de email komt altijd aan. Als je me belt en je krijgt de voicemail, dan kan ik kennelijk op dat moment de telefoon niet opnemen. Laat je naam, telefoonnummer en liefst ook je email adres achter, dan kan ik je altijd bereiken.

Als je buiten de sessies om problemen ondervindt die te maken -kunnen- hebben met de therapie, bel me dan. Dan zorg ik dat je zo spoedig mogelijk tussendoor bij mij terecht kunt.

Als je een afspraak met me hebt en je bent niet in staat om te verschijnen, laat mij dat dan zo spoedig mogelijk weten. Een afspraak die je tenminste 24 uur tevoren hebt afgezegd, hoef ik je niet in rekening te brengen (anders wel).