U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hypnotherapie

Hoe gaat dat?

Ik praat met je, luister zonder oordeel naar je verhaal. En op basis van wat je zelf aangeeft, in woorden en in lichaamstaal, maak ik gebruik van jóúw trance, raak je in een staat van bewust­zijn waarin je veel meer gefocust bent op jouw thema, en daarmee tegelijker­tijd je aandacht verliest voor het meeste dat je daarvan afleidt. Alleen mijn stem gaat met je mee. Zo kun je het beste werken aan het thema waarvoor je bij mij gekomen bent.

In trance kun je beter contact maken met je onderbewuste geest en met je lichaam, om te ervaren wàt het precies is waar je last van hebt, wáár dat huist in jouw lichaam en om zaken te ontdekken die daarmee verband houden, zoals: Wat willen mijn klachten mij vertellen?
Wat heb ik nodig om daar iets aan te veranderen?  en:  Heb ik die 'power' al in mij en zo ja: Waar?  En als dat nog niet het geval is: Hoe verkrijg ik die dan?

Met de inzichten die je zo opdoet, kun je je onderbewuste geest gericht vragen om bepaalde dingen voor je te doen waardoor je je beter gaat voelen. En daar help ik je bij.