U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie ben ik?

Ik ben Rob de Krieger, geboren in 1951 in Enschede, waar ik in verschillende fasen van mijn leven ook heb gewoond. Sinds 2011 woon ik in Goor, waar ik in mei 2012 Praktijk 1Geheel heb geopend.


Mijn opleiding tot Lichaamsgericht Hypnotherapeut heb ik gevolgd bij Atma Instituut in Amersfoort. Daarvóór had ik mij al bekwaamd in de NLP bij Instituut Tarázát, Capelle a/d IJssel. Ik ben gecertificeerd NLP Master Practitioner. Bij het New York Training Institute for NLP van Anné Linden ben ik gecertificeerd als Practitioner Ericksoniaanse Hypnose. Bij BivT in Beverwijk heb ik mij bekwaamd in Mindfulness en word ik opgeleid tot EMDR-therapeut, ben nu EMDR-Practitioner in opleiding.

 

Bij hypnotherapie is de stem van je therapeut heel bepalend, die gaat immers met je mee op jouw reis in jezelf. Daarom geef ik je hier de mogelijkheid om alvast even kennis te maken met mijn stem d.m.v. een ontspanningsoefening. Klik maar op Play om het af te spelen.