U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Mijn naam is F d V. Ik heb sinds ongeveer 2 jaar Reumatische Artritis. Ik ben in eerste instantie op zoek gegaan naar alternatieve methoden. Dit heeft er helaas niet toe geleid dat ik minder pijnklachten kreeg. Tijdens een blik op het Reumaforum kwam ik de mededeling tegen: Proefpersonen gezocht. Ik was zeer geïnteresseerd en heb mij meteen aangemeld, ondanks het feit dat ik hier een paar uur voor zou moeten rijden. Ik had nog nooit eerder een hypnotherapie ondergaan en was in eerste instantie behoorlijk zenuwachtig. Rob wist mij zeer snel op mijn gemak te stellen. 
Tijdens de hypnose kwam ik al snel tot de emotie die mij al jaren onbewust verdrietig maakte. Het feit dat ik een abortus heb laten doen heeft aan mijn ziel gevreten. Tijdens de hypnose kwam er een enorme rust over mij heen, omdat ik letterlijk voelde dat ik in contact kwam met mijn niet geboren kind. Ik voelde dat het mij vergeven is en dat ik van mijzelf mag houden. Mijn ongeboren kind is in mij en met mij. Momenteel voel ik mij goed. Ik gebruik ook medicatie en natuurlijk is het moeilijk aan te geven of dit goed-voelen door de medicatie komt of door de hypnotherapie. 
Ik kan alleen wel zeggen dat de therapie voor mijn geest en lichaam ontzettend goed is geweest. Ik ben stabieler en krachtiger.
Ook al heb je geen reuma of een andere vervelende ziekte, het is heel erg goed om met je lichaam in het reine te komen. Zo voelt het letterlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Rob, heel erg bedankt en heel veel succes met je nieuwe praktijk. 


FdV
 
"Anderhalf uur hypnotherapie heeft een heel proces in gang gezet, dat ook naderhand nog is doorgegaan. Ik ben ermee aan de slag gegaan en kan nu mijn eigen gevoelens en gedachten begrijpen en ermee spelen, in plaats van andersom."
 
J.G.


Na in Haaksbergen een lezing van Rob  bijgewoond te hebben was ik bijzonder geïntrigeerd. Ik wilde graag op een persoonlijker manier kennis maken met de hypnotherapie en met de man zelf.
Ik heb een aantal sessies  bij Rob thuis gehad en was iedere keer zeer onder de indruk van zijn psychologisch inzicht en zijn aanpak. Het was geen moment zweverig, wel spiritueel.
Mijn hulpvraag was vooral me te helpen weer te kunnen genieten van het leven na het plotselinge en dus onverwachte overlijden van mijn beste maatje, mijn man.
Er zijn tijdens de sessies heel wat tranen gevloeid, maar ik heb me nooit opgelaten gevoeld. Integendeel. Zijn begrip en woorden hebben me weer op weg geholpen. De sessies zijn voorbij en ik zal ze missen,  ook de klank van zijn mooie sonore stem, maar ik kan  weer verder met mijn leven zonder deze hulp, dankzij Rob. 
Ik kan ze iedereen met een hulpvraag aanbevelen. Het is een weldadige belevenis en ik zal geen moment twijfelen zijn hulp weer in te roepen als ik die nodig denk te hebben. 
Rob, geweldig bedankt! Je hebt me laten zien hoe ik functioneer, waar ik aan mezelf kan werken en hoe. En waar ik mag zijn wie ik ben. Een dankbare cliënt,

A.L. L.vd E.